3D Bodylift

Het collageen en de elastische vezels zijn de sleutel tot een mooie en stevige huid. Vanaf 25-jarige leeftijd gaan deze belangrijke vezels verloren en verliezen steeds meer hun driedimensionale structuur. Elasticiteit en stevigheid van de huid verminderen.

3D Bodylift is een intensief activerende lichaamsverzorging die uw huid verwent met precies de actieve ingrediënten die het nodig heeft wanneer tekenen van slappere huid zichtbaar worden. De innovatieve lichaamsverzorging bevat actieve ingrediënten die de regeneratie van collageenachtige en elastische vezels stimuleren en het behoud van de driedimensionale structuur ondersteunen (3D-effect). De rijke actieve ingrediënten zijn gekoppeld aan een innovatief complex van plantenextracten, peptiden en lipiden. Dit complex helpt de slappe huid te activeren en te versterken. Je huid krijgt een heldere, mooie en zijdezachte textuur.

3D Bodylift is de unieke anti-verouderingsbehandeling voor een jeugdiger lichaamshuid met meer veerkracht.  

Werkstoffen:

  • Plantaardige polypeptiden
  • Lipiden
  • Plantenextracten, zoals oryza Sativa extract (rijst-extract) en magnolia officinalis bark extract
  • Pisum Sativum Extract (erwt-extract): verminderd de afbraak van collageen en elastine en verbeterd de elasticiteit van de huid
  • Cafeïne: verbeterd de celstofwisseling
  • Bevat geen parabenen, paraffine of hormonen en is niet op dieren getest.

 Voorbehandeling: aan te brengen na het douchen of na het reinigen van de huid met Tonic Water.

Gebruik: ‘s Ochtends en ‘s avonds aan te brengen. De warmteontwikkeling die u waarneemt na het aanbrengen, duidt op de werking van het product.

Adviezen/tips: Ideaal in combinatie met ByeByeCellulite® crème. Wanneer ByeByeCellulite® crème 2 dagen per week wordt gebruikt, kunt u de 3D bodylift de overige dagen inzetten.

Menu