ByeByeCellulite®  bestaat uit een combinaties van actieve ingrediënten die cellulite snel en duurzaam verbeteren met een 6-stappen-proces. Belangrijkste stappen zijn stap 4 en 5. Hier vindt het verbranden en krimpen van de geëxpandeerde vetcellen plaats. Na 1 week zal de eerste roodheid en het gevoel van warmte verminderen – een teken dat de vetverbranding nu op volle toeren is. Door het krimpen van de vetdepots worden de uitsteeksels en zakken zichtbaar gelijkmatig en wordt het uiterlijk van cellulite permanent verbeterd. ByeByeCellulite®  is geschikt voor benen, boven armen, buik, billen en rug striae enzovoort.

.ByeByeCellulite®  bevat unieke, plantaardige grondstoffen met een 6-voudig actieplan:

  1.  Zichtbare toename van de bloedcirculatie. Bij het aanbrengen van de crème zult u merken dat de huid rood wordt.
  2.  Warmteontwikkeling.  Door de warmteontwikkeling in de huid worden de vetcellen en omgeving beter doorbloedt.
  3.  Verbetering van celstofwisseling. De toevoer van voedingstoffen worden de cellen ververst, daarnaast worden de afvalstoffen uit de vetcellen opgenomen in het bloed en deze verlaten op de natuurlijke manier het lichaam.
  4.  Verhoogde vetverbranding en krimp van de vetcellen. De huid wordt gladder. Door het krimpen van de vetcellen verdwijnt de maanlandschap.
  5.  Versterking van de huidstructuur. Door het verstevigen van het huidweefsel.
  6.  Harmonisatie van de huidteint. De huid ziet gladder  en strakker uit.

ByeByeCellulite® Bevat geen minerale olie, parabenen, paraffine of hormonen en is niet op dieren getest.

Voorbehandeling: De huid reinigen met Tonic Water, zodat de crème beter de huid in trekt.

Gebruik: ‘s Ochtends en ‘s avonds aan te brengen op de huidgebieden met cellulite.  Begin met een kleine hoeveelheid van de crème. Wanneer dit goed voelt, kunt u de hoeveelheid opbouwen. Mocht de warmteontwikkeling en roodheid toch als ‘onprettig’ ervaren worden, kunt u de hoeveelheid wat minderen. Na paar weken verdwijnen de meeste roodheid en warmtegevoel na het aanbrengen. Dit is een teken dat de vetverbranding in volle gang is. De pot van 200 ml smeert dun uit, gaat vele weken tot maanden mee (afhankelijk van de hoeveelheid u aanbrengt).

Onderhoud: Na 3 maanden kunt u het product 1 tot 3 keer per week inzetten en eventueel overstappen naar de ByeByeCellulite® sensitive 1 tot 3 keer per week.     

BESTELLEN: kunt u via onze shop

Menu