CRYOLIPOLYSE Bij

KLINIEK SANDERS

.

Cryolipolyse / Cryo behandeling
een revolutionaire behandelmethode!     

Kliniek Sanders is in 2011 opgericht door de tweelingzussen Emmy en Angela Sanders. In de loop der jaren heeft Kliniek Sanders zich gespecialiseerd in de Cryo behandeling. Wij zijn op het gebied van Cryolipolyse een begrip in ‘t Gooi.

Kliniek Sanders biedt een gratis eerste consult. Dan wordt gekeken wat de mogelijkheden zijn met betrekking tot het verwijderen van ongewenst vet en worden de kosten inzichtelijk gemaakt. Wilt u meer informatie? U kunt ons bereiken op telefoonnummer 035-6835780. Of laat uw nummer achter en wij bellen u vrijblijvend terug. Klik hier

De Cryo behandeling wordt uitgevoerd met de CoolipoTwin. Deze is speciaal ontwikkeld om de contouren van uw lichaam te verbeteren. De behandeling is niet geschikt voor gewichtsverlies of om obesitas te behandelen maar voor de plaatselijke vetophopingen dat niet weggaat met een dieet, sport of extra beweging.

Wij beschikken over het keurmerk van de Cryo specialist

cryolipolyse-kliniek-sanders1

De Cryo behandeling

In deze video wordt stap voor stap uitgelegd wat de Cryo behandeling inhoudt. U krijgt alle benodigde informatie.

De intake voor de Cryolipolyse behandeling

De intake bij Kliniek Sanders is gratis en geheel vrijblijvend. Tijdens dit gesprek wordt er gekeken of de Cryo behandeling geschikt voor u is. Het is belangrijk om naast de Cryo- behandeling extra te bewegen zodat de vetverbranding goed op gang komt. Door samen met u te kijken naar de mogelijkheden, gaat Kliniek Sanders ervoor om de Cryo- behandeling tot een succes te maken!

De cryo behandeling kan worden toegepast op:

 • buik
 • taille (‘zwembandjes’, ‘love handles’)
 • rug
 • heupen (‘zadeltassen’)
 • boven benen

De Cryolipolyse behandeling zelf

De Cryo behandeling (Thermo-CryoLipide) werkt op basis van gecontroleerde koeling in combinatie met elektroforese, hiermee wordt het lichaamsvet definitief verwijderd.
Tijdens de behandeling koelen vier speciale pads het vetweefsel in het te behandelen gebied. Gedurende één uur koelen zij dit gebied tot 4 ⁰C. Uit onderzoek is gebleken dat vetcellen niet bestand zijn tegen temperaturen onder de 9 ⁰C. Andere cellen en omringende weefsels zoals bloedvaatjes, zenuwen en pigment zijn niet gevoelig voor de lage temperaturen. De elektroforese zorgt ervoor dat de koeling dieper en breder in de huid doordringt waardoor meer vetcellen aangepakt kunnen worden. De vetcellen zullen gaan kristalliseren en vallen uiteen.

Bij dit geleidelijke proces verdwijnen de vetcellen beetje bij beetje en worden ze door het lichaam op natuurlijke wijze opgeruimd door de witte bloedlichaampjes. De lever wordt niet overbelast wat wel het geval is bij cavitatie.

Voor het mooiste resultaat zijn er 3 behandelingen nodig. Tussen elke behandeling zit 6 à 8 weken. Ongeveer 2 maanden na de laatste behandeling is het volledige resultaat zichtbaar. De huid heeft zich dan weer gevormd naar uw contouren. U zal merken dat uw kleding ruimer zit en uw huid gladder aanvoelt!

Cryo behandeling

 • Vet definitief weg
 • Pijnloos
 • Geen operatie

Gemiddeld zijn er 3 behandelingen nodig.

De voordelen

 • Geen herstelperiode
 • Geen bijwerkingen
 • Zeer effectief en veilig

Benieuwd hoeveel een behandeling kost?
Prijslijst

Is de Cryo behandeling voor mij geschikt?

Cryo behandeling is zuiver gericht op figuurcorrectie en het aanpakken van lichaamsvet in specifieke probleemzones. Tijdens de intake zullen we samen met u bekijken of een Cryo behandeling geschikt voor u is.

De cryo behandeling kan niet toegepast worden wanneer u :
– een pacemaker
– onstabiele bloedsuiker waardes door DM
– implantaten (metaal) binnen behandelgebied
– medicijnen tegen hart- of nierfalen gebruikt of
– een BMI hoger dan 30 heeft.

WINTERACTIE
Cryolipolysebehandeling

Nu 3 Cryo behandelingen voor € 549,= i.p.v. € 735,=

cryolipolyse-kliniek-sanders
Menu