Klantbeoordelingen
Tatoeage verwijderen

Reviews van onze klanten

 Geplaatst 10 juni 2019
Petra
Ik ben bij Kliniek Sanders geweest voor mijn wenkbrauwen. Deze waren ongelijk gezet en voelde me daardoor onzeker. Na 4 behandelingen bij de dames kon mijn wenkbrauwen weer opnieuw bij gewerkt worden met permanenten make-up. Ik was zeer tevreden over de behandelingen.
Geplaatst op: 26 oktober 2017
Wendy
Eerlijk advies over de behandeling en de duur daarvan. Mijn tattoo bevatte de kleur blauw, dat is een lastig te verwijderen kleur en daar waren ze van meet af aan duidelijk over. Het is niet een pijnloze behandeling maar het uiteindelijke resultaat telt. Het zijn twee bekwame toppers, ik kan iedereen Kliniek Sanders aanbevelen.

Geplaatst op: 25 mei 2017

Dew
Mooie dames die deze kliniek runnen. Met gepaste professionaliteit geven zij de gewenste informatie. Zij maken de dingen niet mooier dan ze zijn. Ik had twee behandelingen nodig om de vergrijsde inkt van mijn wenkbrauw tatoeage te laten verwijderen. Het deed best zeer, maar de dames koelden snel en zorgden ervoor dat de pijn snel wegtrok. Zeker aan te raden.
Geplaats op: 13 maart 2014 13:27

Nina Dijkstra
2 professionele en super aardige dames helpen mij en een vriendin van onze tatoeages af.
Het is heel goed te bereiken, ook met het openbaar vervoer.
Geplaats op: 28 januari 2014 19:35

Anoniem
Voor een student is 50 euro per behandeling best veel, maar het resultaat is zeer naar wens. Beide dames zijn super aardig en voor alles wordt goed gezorgd. Er worden zeer goede en handige adviezen gegeven. Al met al een super kliniek!!
Geplaats op: 23 november 2013 18:30

Miriam de Koning
Hele professionele kliniek van de tweelingszusters Angela en Emmy Sanders! Ik heb hier nu twee behandelingen ondergaan en ik ben zeer tevreden met hun manier van werken. Helaas heb ik ongeveer 15 behandelingen nodig voordat mijn tatoeage geheel weg is, als ik dit van te voren had geweten..
Geplaats op: 12 november 2013 10:53

Kim van der Laan
Beide dames zijn zeer deskundig en vriendelijk, nemen de tijd voor je en doen hun werk goed. Ik ben zeer tevreden over deze kliniek, die ik zelf ook aangeraden kreeg, en raad deze ook weer aan anderen aan die hun tatoeage verwijderd willen hebben!
Geplaatst op: 9 november 2013 14:21

Leontien
Tatoeage laten verwijderen geeft niet in een keer resultaat. Maar ik weet dat ik bij Kliniek Sanders heel goed behandeld word, omdat ik daarvoor bij een andere dame was. Ik had dus vergelijking! Kliniek Sanders neemt de tijd voor je, zijn heel erg netjes en integer, de praktijkruimte ziet er heel schoon en verzorgd uit, maar bovenal: De dames zijn ontzettend lief! Ik zou graag meer behandelingen bij ze laten doen in VOL vertrouwen!Geplaats op: 23 oktober 2013 21:15

Saskia
Duidelijk advies. Kliniek ziet er schoon uit er wordt hygiënisch gewerkt. Je voelt je meteen op je gemak bij de zussen Sanders. Hun vakbekwaamheid en de rust die ze beiden uitstralen geeft een veilig en prettig gevoel. Prijs wordt na intake afgesproken per behandeling en een daarbij een veilige schatting van aantal verwachte behandelingen.

Bij mij was al na 1 behandeling duidelijk verschil te zien. De tattoo wordt elke keer weer vager. Ik ben nu halverwege het proces en heb er alle vertrouwen in dat hij straks weg is.

Top werk dames! geplaatst op: 23 september 2013

van Dijk
Uitstekende service in combinatie met een mooie prijs-kwaliteitsverhouding. Hygiëne en de persoonlijke benadering heb ik als bijzonder prettig ervaren. Zou wederom voor deze kliniek kiezen!
Geplaatst op: 31 mei 2013 14:34

Suzanne
Ik ben inmiddels over de helft van mijn laserbehandelingen voor tattooverwijdering. Het eindresultaat is dan ook nog niet bereikt. Ik ben heel benieuwd hoe t straks zal zijn, maar dat duurt nog wel ruim een half jaar. De behandelingen zijn bepaald niet pijnloos, maar goed te doorstaan en ook over de nazorg zijn de inlichtingen goed. Heb je naderhand twijfels of vragen kun je altijd bellen. Ik heb er alle vertrouwen in dat dit straks goed wordt afgesloten.
Geplaatst op: 18 maart 2013 14:28

Gurina Sethi
Ik ben er erg tevreden mee, hoe het word behandeld. Afstand is iets te groot en toch ga ik er naar toe omdat het een fijn salon is. En helaas moet je meerdere behandelingen nemen. Maar dat is niet anders.
Geplaatst op: 25 februari 2013 15:04

mandy chin-sie-jen
Kliniek ziet er schoon en hygiënisch uit, er wordt ook hygiënisch gewerkt. Angela en Emmy Sanders nemen tijd voor de cliënt en zijn eerlijk in wat wel/niet haalbaar is. Zeer professioneel en prima betaalbaar! Ik heb inmiddels mijn derde behandeling achter de rug en ben tot nu toe zeer tevreden!
Geplaatst op: 27 november 2012 11:59

priscilla
“Sinds enige tijd laat ik mij behandelen in deze kliniek en dit bevalt zeer goed. Beide dames zijn zeer professioneel en weten waarover ze het hebben. Tevens zijn ze erg vriendelijk en betrokken en doen graag wat extra moeite om een zo mooi mogelijk resultaat te behalen. Ik zie er nooit tegenop om erheen te gaan. Ik kan niet anders zeggen dan dat ik deze kliniek aan ieder aanbeveel. Goede service, hygiëne en persoonlijke betrokkenheid. Geweldig.
Geplaatst op: 17 oktober 2012 19:31

Ben
“Je wordt hier zeer goed en professioneel ontvangen en behandeld. De voorlichting is uitstekend en de begeleiding tijdens en na de behandeling ook!
Geplaatst op: 2 oktober 2012 09:42

meijer
Na een lange zoekactie voor de juiste kliniek ben ik terecht gekomen bij Kliniek Sanders. Je krijgt een uitgebreide en gratis intake, er wordt goed naar je geluisterd en duidelijk uitgelegd.

Ben nu 3x behandeld en erg tevreden met het resultaat tot nu toe. Mijn tattoo is al een stuk lichter en het is al niet meer duidelijk te zien wat het voorstelde.

Emmy & Angela weten waar ze mee bezig zijn en stellen je echt op je gemak.
Geplaatst op: 9 mei 2012 19:15

marja
Ik was eerder bij een andere kliniek geweest voor het verwijderen van mijn tatoeage dus ik kan vergelijken. Angela en Emmy hebben beide een medische achtergrond en weten waar ze op moeten letten en luisteren goed naar hun klant/patiënt. De Laser behandeling was gevoelig maar niet pijnlijk….wat een verschil met de vorige kliniek.  Daar vloog ik bijna steeds de stoel uit van de pijn!

De praktijk is netjes, ze werken erg hygiënisch, de informatie en nazorg is prima! Ook een voordeel is dat de praktijk makkelijk aan te rijden is en gratis parkeren voor de deur.
Tevens is de prijs kwaliteit verhouding uitstekend!
Echt een aanrader voor het verwijderen van je tatoeage!
Geplaatst op: 6 maart 2012 14:09

tamara
Zeer vriendelijk ontvangst.
Kosteloos en uitgebreid intake gesprek,  Er word echt goed de tijd voor je genomen.
Nog extra informatie mee naar huis en vervolgafspraak gemaakt.
Ik ben nu 4x behandeld en het word inderdaad al stukken lichter. Ik heb ook een moeilijke kleur groen dus dat heeft wel even tijd nodig.
Je bent daar echt een klant en geen nummer die even snel afgehandeld word.
Heb er een heel goed gevoel over…ze weten echt waar ze over praten.
En ze doen er alles aan om het zo prettig mogelijk voor je te maken.
Geplaatst op: 29 september 2011 13:49

dorien hamminga
Ik ben nu bij Kliniek Sanders al drie keer geweest en de professionaliteit, deskundigheid en uitstraling is erg goed! Ik ben erg tevreden en stond versteld hoe snel de tattoeage na de eerste keer al vervaagd was. ik moet nog maar ongeveer 9 keer en dan is die verdwenen! Ik kan niet meer tevreden zijn dan ik nu ben bij kliniek Sanders Geplaatst op: 1 september 2011 17:00

theo knevel
“Ik woon in het Caribische gebied en moet voor mijn verwijdering van het eiland af. Ik had al eerder 1 behandeling in New York gehad en later 1 in Miami en kan dus redelijk goed vergelijken.

Nu was ik even in Nederland en had eerder al per mail een afspraak gemaakt met kliniek Sanders. De beide zussen die deze nieuwe kliniek zijn begonnen zijn allebei gediplomeerd verpleegkundige en dat merk je aan alles. Geen jonge meiden of goudzoekers maar serieuze deskundigen. De beste ervaring die ik tot nu toe heb gehad en mooie nieuwe kliniek. Het hele verhaal klopte precies met wat de website aangeeft. (dat is wel eens anders 😉 Hoe dan ook. Betrouwbaar bedrijf en ik ben dus erg goed geholpen.
Geplaatst op: 20 juni 2011 23:13

van geffen
Bij het eerste contact is alles erg duidelijk uitgelegd. Tijdens het intakegesprek hadden ze veel aandacht voor me en ze zijn erg zorgzaam Ik was best een beetje angstig maar dat was door de zorg en aandacht snel voorbij. Ik heb vandaag mijn tweede behandeling gehad, geweldig resultaat! Na de eerste behandeling zag ik al duidelijk verschil!

Ik ben erg tevreden!!

Menu