Kliniek Sanders

Tattoo verwijderen

Tattoo verwijderen is één van twee specialiteiten van Kliniek Sanders in Bussum. Kliniek Sanders is in 2011 gestart en heeft sindsdien een uitstekende naam opgebouwd. Klanten uit het hele land weten weten Kliniek Sanders te vinden. In de loop der jaren hebben wij met succes vele verschillende tatoeages verwijderd.

Bij Kliniek Sanders maken wij gebruik van  verschillende laserapparaten. Deze maken het mogelijk om op een veilige manier donkere en bijna alle gekleurde tatoeages zonder huidbeschadiging of littekenvorming te verwijderen.

Een tattoo laten verwijderen laat je alleen doen door de specialist.
Kliniek Sanders

intake

De intake

De intake bij Kliniek Sanders is gratis en geheel vrijblijvend. Tijdens deze intake maakt u kennis met de werkwijze van Kliniek Sanders en wordt er een individueel behandelplan opgesteld. Er wordt gekeken hoe de tatoeage is gezet, hoeveelheid inkt is gebruikt, de grootte van de tattoo en hoeveel behandelingen u ongeveer nodig zou hebben.

Tevens is het mogelijk om direct na het intake gesprek te starten met de eerste behandeling om de tattoo te verwijderen.

De behandeling van de tattoo

Het verwijderen van de tattoo wordt uitgevoerd met laserapparatuur namelijk de Q-Switched ND YAG laser en/of de ND YAG Ruby laser . Wij hebben gekozen voor deze lasers omdat deze minder agressief zijn en daardoor veilig voor de huid. De smalle lichtbundel verwarmt de inktbolletjes van de tattoo onder de huid en laat deze in kleine deeltjes uiteen vallen. Het afweersysteem zorgt ervoor dat de kleine inktdeeltjes opgeruimd en afgevoerd worden. De huid blijft bij deze behandeling intact. Voor en tijdens de behandeling wordt de huid gekoeld, zodat u zo min mogelijk pijn ervaart.

Gemiddeld zijn er 6 tot 14 behandelingen nodig om een donkere tattoo te verwijderen. Een gekleurde tattoo heeft soms meer behandelingen nodig. Tussen de behandelingen zit minimaal 7 weken , zodat het lichaam goed de tijd krijgt om de inkt af te voeren.

Na de behandeling wordt de huid ingesmeerd met crème en afgedekt met een gaasje. Deze verzorgende en verkoelende crème krijgt u ook mee naar huis, waarmee u de huid kunt verzorgen en u zo min mogelijk last heeft van de behandeling.

tatoeage verwijderen
tatoeage verwijderen

Na elke behandeling is de tattoo weer iets vervaagd!

Bent u benieuwd naar de prijslijst klink dan hier

Tattoo verwijderen

Kliniek Sanders is dé specialist

Menu