Welkom in de Online shop van Kliniek Sanders

Het verwijderen van tatoeages bij Kliniek Sanders

Een tatoeage is een versiering van het lichaam die onder de opperhuid aangebracht wordt met inkt. Dat tatoeages populair zijn blijkt wel uit het feit dat in 2017 bijna 1 op de 4 volwassenen een tatoeage heeft. Een groot deel van deze mensen krijgt vroeg of laat spijt van de aangebrachte tattoo versiering. Met de moderne apparatuur beschikt Kliniek Sanders over de beste en meeste veilige manier om zelfs donkere en gekleurde tatoeages op een verantwoorde wijze te verwijderen.

tatoeage-verwijderen-kliniek-sanders

Hoe worden tatoeages bij Kliniek Sanders verwijderd?

Bij tatoeage verwijdering wordt de tatoeage bewerkt met snel opeenvolgende laserpulsen.  Door de smalle laserbundel die de laser produceert kan secuur en met grote precisie worden gewerkt. Het laserlicht gaat door de bovenste huidlaag de zogenaamde“epidermis” heen en breekt tot op 1,5 tot 2 mm diepte de ingekapselde inkt af, die vervolgens wordt afgevoerd door het lichaam op een natuurlijke manier.

Gedurende de behandeling wordt de huid gekoeld om zoveel mogelijk ongemak te veroorzaken. Ook wordt hierdoor de belasting van de huid verminderd en zorgt de koeling voor een licht verdovende werking waardoor de behandeling minder gevoelig is.

Direct na de behandeling kan er op de tatoeage een witte waas te zien zijn, dit wordt ook wel ‘lasersnow’ genoemd. Dit is een normale reactie van de huid. De witte waas zal binnen 30 minuten wegtrekken. Ook kan er een lichte zwelling op de tatoeage te zien zijn met wat roodheid eromheen. Daarom krijgt u creme mee om de huid te behandelen.  Op de dag van de behandeling en de dagen erna is het verstandig om extra water te drinken zodat het lichaam de afvalstoffen makkelijker af kan voeren.

Vraag uw gratis brochure aan!

Menu